Logo

Steigers opbouwen op Goeree-Overflakkee

Zoekt u een steigerbouwspecialist die steigers, rolsteigers en ander materieel voor u kan opbouwen in Goeree-Overflakkee? Dawservice is graag uw partner. Samen met onze partners, medewerkers en service, bedienen wij onze klanten optimaal op het gebied van verkoop en verhuur van materieel, maar we verzorgen ook graag de montage en demontage van steigerwerken. Daar hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring in.

Wij bieden de beste service op het gebied steigerbouw

Als u echt iets gedaan wilt krijgen

Veilig en vertrouwd uw rolsteiger laten opbouwen

Heeft u gekozen om uw steiger te huren bij een specialist in steigerverhuur? Dan is het opbouwen van uw rolsteiger of uw metselsteiger de volgende stap. Laat dit door onze specialisten doen. Zo bent u er zeker van dat dit op een juiste manier gebeurt. Ons bedrijf is DNV GL gecertificeerd in het monteren en demonteren van steigers volgens de Richtlijnen Steigerbouw, geldende wet- en regelgeving, normen en de stand van de techniek.

Onze medewerkers zijn VCA en DNV GL gecertificeerd in steigerbouw volgens ISO 17024:2012.

Inspectie, Keuring en Herstel

Naast het opbouwen van uw rolsteiger is het inspecteren van uw materiaal cruciaal om de veiligheid van uw medewerkers te waarborgen en voor het tijdig realiseren van uw doelstellingen. Dit doen wij middels een keuring voor een rolsteiger of ander materieel. U schakelt ons in voor een keuring na de opstelling van de steiger, na een storm of na een aanpassing van alle voorkomende steigerproducten. We doen zowel eenmalige als periodieke keuringen. De begroting en uitvoering van herstelwerkzaamheden kunnen door ons worden uitgevoerd.

Begeleiding

Inzetbaarheid

24/7 service bij calamiteiten en herstel

Schaalbaar

Directe en/of kortstondige inzet van medewerkers

Inzetbaarheid

Aansturing en planning van medewerkers

Controle

Toezicht houden op de werkzaamheden

Overzicht

Rapportage werkverloop

Interesse in rolsteiger opbouwen of demontage? Neem actief contact met ons op en laat onze specialisten u van dienst zijn bij al uw steigerprojecten!

Projecten en Diensten

Schakel ons in voor de montage en demontage van steigerwerken

Heeft u interesse in het laten opbouwen en afbouwen van een rolsteiger, een systeemsteiger of andere materieel? Of heeft u eigen steigermaterieel dat gemonteerd en gedemonteerd moet worden? We helpen u in beide gevallen graag verder. Neem contact met ons op en laat onze specialisten u van dienst zijn bij al uw steigerprojecten! Vooraf is het mogelijk om eerst een rolsteiger bij ons te huren of te kopen.

Chat openen
1
💬 Chat!
Hallo 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?