Logo

Regel voor uw steiger een keuring

Home » Steiger keuring

Om erachter te komen of uw steiger veilig is, laat u een keuring doen door de specialisten van DAW Service uit Middelharnis. Veiligheid is van cruciaal belang bij het werken op hoogte. Daardoor is het regelmatig laten keuren van uw steiger essentieel. Dankzij onze jarenlange ervaring in de branche, bieden wij u een nauwgezette en betrouwbare keuring van uw steiger in Goeree-Overflakkee. Onze gedetailleerde rapportage geeft u volledig inzicht in de staat van uw steiger.

alu-steiger

Bent u geïnteresseerd in het keuren van uw steiger?

Ontdek de staat van uw steiger middels een keuring

Een keuring van uw steiger is niet enkel een aanbeveling, maar een noodzaak voor de veiligheid van iedereen die de steiger betreedt. Regelmatige inspecties garanderen dat de steiger voldoet aan alle veiligheidsnormen en -eisen. Het overslaan van zo’n keuring kan leiden tot onvoorziene incidenten, iets wat niemand wenst. We keuren uw eigen materieel, maar ook de rolsteigers die u heeft gehuurd bij ons.

rolsteiger

Schakel ons in voor een keuring

Bent u geïnteresseerd in het uitvoeren van een eenmalige of periodieke keuring van uw steiger? Wij zijn dé specialist in steigerverhuur en steigerverkoop en meer. Heeft u nog geen rolsteiger? Bij ons staan regelmatig rolsteigers te koop die veilig en betrouwbaar zijn. Neem contact met ons op en ons deskundig team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij elke stap.

 

Chat openen
1
💬 Chat!
Hallo 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?