Recente projecten

Steigerwerk met krimpfolie

Steigerwerk in Krimpfolie Regelmatig krijgen we aanvragen voor steigerwerk met krimpfolie. Op dit project hebben we steigerwerk met krimpfolie gemonteerd. Het gehele gebouw zal van stuc-pleister worden voorzien. Begin van december hebben we dit geheel verzorgt zodat deze nog voor de Kerstdagen gereed zo zijn. De stucadoors konden hun gang gaan zonder weersinvloed van buitenaf.

Nieuwbouw villa’s etc.

Nieuwbouw villa’s etc. Nieuw te bouwen villa’s Voor diverse projecten  door Zuidwest Nederland en Brabant. Voor onze zakelijke- en particulieren klanten monteren we steigers om hun droomhuis te realiseren. Aantal projecten welke recent zijn voorzien van steigerwerk.

Evenementen

Evenementen Evenementen Ook voor evenementen en festivals plaatsen we tijdelijke kramen voor bars en verblijfsruimten, daaromheen monteren we krimpfolie zodat vervelende weersinvloeden geen kans krijgen. Hier hebben we dat gerealiseerd voor de lokale horeca tijdens de Havendag festiviteiten te Middelharnis.

Mouttoren Weert

Mouttoren Weert Weert Mouttoren We kregen de opdracht om in Weert rond de toren steigerwerk te monteren. Deze toren is het aangezicht van Weert en zal geheel worden gerenoveerd. De montage van de steiger is in 6 werkdagen gerealiseerd. De duur van het project zal 25 weken in beslag nemen. DAW Service heeft hier het complete …

Mouttoren Weert Lees verder »

Trappentorens Tholen

Trappentorens in Tholen Trappentorens in Tholen. Op een project in Tholen hebben we diverse bordestrappentorens gemonteerd. Op dit project zal 10.000 m2 vloeroppervlak worden gerealiseerd (opslaghal). Deze trappentorens zullen als vluchtweg en voor de toegang naar het dak gebruikt gaan worden.

Vernieuwen dak Middelharnis

Vernieuwen dak Middelharnis Vernieuwing dak, Aan de Rottenburgseweg in Middelharnis, hebben we steigerwerk gemonteerd voor het vernieuwen van het complete dak. De steiger hebben we rondom gemonteerd en het dak gedeelte volledig ingeseald door middel van een kapconstructie en rondom in het wind-reducerend steigergaas gemonteerd. Steigerwerk heeft 3 maanden gestaan zonder enige lekkage voor het …

Vernieuwen dak Middelharnis Lees verder »

Kerk Udenhout

Kerk Udenhout Kerk in Udenhout De kerk aan de Slimstraat in de steigers. Deze steiger is voor de vernieuwing van de goot, schilderwerk stenen kozijnen en vervanging van de ramen. Het materiaal hebben we in gedeeltes aangevoerd dit in verband met de beperkte ruimte rondom deze kerk. Gezien de graven rond deze kerk zijn we …

Kerk Udenhout Lees verder »

Torenspits Esbeek

Torenspits Esbeek Torenspits in Esbeek.De spits was toe aan renovatie, aan ons is gevraagd om deze bereikbaar te maken.De torenspits begint op een hoogte van 24 mtr.Om deze hoogte te overbruggen hebben we een trappentoren gemonteerd voor toegang naar de spits.Dit project is door DAW compleet verzorgt, inclusief tekeningen en berekening van het steigerwerk.

Scroll naar top